Mama Don't   Webshop
Home
 
Mama Don't
Kamperbaan 126
3940 Hechtel-Eksel
België
Tel: +32 / (0)11 63 25 00
BTW: BE 0893 151 353

Openingsuren

Dinsdag:
van 13.00 tot 18.00 uur

Woensdag t/m zaterdag:
van 9.00 tot 18.00 uur

Zondag en maandag gesloten.

Maestro betaalkaarten welkom!

Links
 
Merken

Friends

Educatief &
Organisatie


Wij, bij Mama Don't, zijn van mening dat je een muziekinstrument moeilijk online kan aankopen. Je moet je keuze kunnen maken met behulp van een professioneel advies. Met onze ervaring kunnen we je wijzen op details waar je, zeker als leek, misschien nog niet eens aan gedacht had. We kunnen je begeleiden in je zoektocht, en indien nodig betere of misschien zelfs goedkopere alternatieven voorstellen.

Zeker wat betreft gitaren is een online aankoop een greep in het duister. Doordat de klank van gitaren zo afhankelijk is van de houtsoorten waarvan deze gemaakt zijn, zal iedere gitaar anders klinken. Zelfs twee dezelfde modellen van hetzelfde merk zullen andere klanknuances hebben.

Daarom is het zo belangrijk dat je een gitaar, of een ander instrument kan testen, horen en voelen voor je er ééntje aanschaft. Je moet toch zeker zijn dat het echt jouw instrument zal zijn. Dat het perfect het verlengstuk van je eigen persoonlijkheid zal vormen.

Maar staat je keuze al lang vast, of wil je een product waarvan je zeker bent en een testje is niet zo noodzakelijk, kan je natuurlijk nog altijd bij ons bestellen en het laten verzenden.
Doe ons je bestelling via onderstaand formulier, dan bekijken we samen wat mogelijk is, welke levertermijn er aan vast hangt en welke transportkost. De betaling wordt dan via mail afgehandeld en dan sturen we het met plezier naar je toe.


 

 
Afdelingen
 
Gitaar

Bas

Drums & Percussie

Toetsen

PA, DJ, en nog veel meer...

Onze Winkel