Mama Don't   Keyboards
 
Mama Don't
 
Kamperbaan 126
3940 Hechtel-Eksel
Tel: +32 / (0)11 63 25 00

Openingsuren

Dinsdag:
van 13.00 tot 18.00 uur

Woensdag t/m zaterdag:
van 9.00 tot 18.00 uur

Zondag en maandag gesloten.

Yamaha Tyros 5-61
Yamaha Tyros 5-61

De kracht van het realisme.

Compose, Arrange, Perform!

Uitmuntend geluid en krachtige functionaliteit zorgen voor een performance die u voor echt houdt. Met de Tyros 5 heeft Yamaha het ultieme performancekeyboard vervaardigd, met buitengewone geluiden, verbeterde DSP-effecten en begeleidingsstijlen die zo echt klinken, dat het lijkt of u de beste musici ter wereld in uw begeleidingsband hebt zitten. De Tyros 5 biedt een niveau van authenticiteit dat geen instrument eerder heeft weten te bereiken.
Of u nu compositie-ideeŽn uitzet, zorgvuldig het perfecte arrangementen realiseert of een gedenkwaardig optreden geeft: de Tyros 5 is uw perfecte metgezel.

61 keys FSX keyboard and 128-note polyphony
Accompaniment styles powered by SA2 and Mega voices (Total 539 accompaniment styles)
Super Articulation 2 Voices for ultimate realism
Audio Recorder / Player (wav-format) with MP3 playback integrated with Hard Disk Recorder
Large TFT Color Display with RGB/Video output
Includes 40 Audio+ Styles for super realistic Backing tracks

Meer dan 300 nieuwe voices waaronder 'S.Art2-voice'
Er zijn meer dan 300 nieuwe voices aan de Tyros5 toegevoegd, waaronder nieuwe koperblazers, gitaren, synths, elektrische piano's en akoestische piano's. S.Art2-voices zijn geluiden van hoge kwaliteit die de beleving van een echt instrument hercreŽren tijdens spelen.

Authentiek ensemblespel
Ensemble-voice is een verbazingwekkend nieuw kenmerk die echte 'divisi' (gedeelde partijen) reproduceert in een sectie. In het verleden gebruikte een voice zoals Brass Quartet (koperblazerskwartet) een sample van vier muzikanten, wat fantastisch klonk. Maar als u echter twee noten tegelijk speelde, had u ineens acht muzikanten, wat ook fantastisch kan klinken, maar niet reŽel is. Met de Ensemble-voices van de Tyros5 hebt u altijd hetzelfde aantal muzikanten omdat de Tyros5 over de muzikale kennis beschikt van een professionele muziekarrangeur. Speel twee noten tegelijk met een Brass Quartet Ensemble-voice en de Tyros5 stuurt de bovenste noten naar de trompetten en de lage noten naar de trombones; wat echt een ongelooflijk realistische geluid geeft.
Yamaha Tyros 5

Ensemble-voices maken ook gebruik van parameters die het spel verlevendigen door de subtiele variaties in timing te reproduceren zoals die bij een echt ensemble te horen zijn. Dit zorgt voor een authentiek geluid dat klinkt alsof er een groep echte muzikanten speelt en waardoor u met gemak kunt genieten van spelen als een instrumentaal kwartet.

Welkom bij Organ World
De Tyros5 beschikt over de orgelvoices Vintage, Home, Euro, Concert en Theatre, die allemaal buitengewoon worden weergegeven met verbazingwekkende samples die zorgen dat de Tyros5 een onuitwisbare indruk maakt bij elke situatie waar een organist mee te maken kan krijgen. Met eigenschappen zoals een uitgebreide set bedieningselementen in de stijl van een echt orgel, aanpasbare effecten en intuÔtieve bediening waarmee u het geluid in real-time kunt aanpassen terwijl u speelt, voldoet Organ World zeker aan de verwachtingen van de meest veeleisende performer.
Yamaha Tyros 5

Voeg ritme aan uw spel toe met Audio Styles
Audio Styles voegen veertig nieuwe percussiegebaseerde stijlen toe aan de indrukwekkende achtergrond- en begeleidingsmogelijkheden van de Tyros5 en zorgen voor een natuurlijke beleving, ambiance en warmte bij de drum- en percussiepartijen, wat nog grotere expressieve mogelijkheden biedt. Audio Styles maakt ook optimaal gebruik van de Time Stretch-technologie van Yamaha, waardoor de audio uw tempowijzigingen kan volgen zonder de toonhoogte te veranderen. Alles blijft dus perfect synchroon lopen.
Yamaha Tyros 5

Verbeterde DSP's voor authentieke effecten die u 'precies dat' geluid geven
De Tyros5 beschikt niet alleen over nieuwe effecttypen van hoge kwaliteit, waaronder Real Distortion en Real Reverb, het zorgt ook voor prachtig ontworpen bedieningspaneelweergave, met uiterst intuÔtieve bedieningsregelaars - net als op de echte apparaten. De DSP's beschikken ook over VCM-effecten (Virtual Circuit Modeling) die dezelfde technologie gebruiken als de professionele effectprocessoren op de topklasse mixers van Yamaha.

Real Reverb
Real Reverb (echte nagalm) is een verbeterde versie van de Reverb-technologie zoals die in voorgaande versies van de Tyros werden aangetroffen. Nieuwe algoritmen nemen een groter aantal factoren in aanmerking, wat leidt tot meer vloeiende, meer natuurlijke galmeffecten.
Yamaha Tyros 5

Real Distortion
Real Distortion-effecten (echte vervorming) zijn gebaseerd op digitale modellen van legendarische gitaarversterkers uit de jaren 60 en 70. Het zijn ook digitale modellen van vermaarde analoge gitaareffectpedalen. Het resultaat is een uiterst nauwkeurige reproductie van de frequenties en dynamiek van echte vervormde gitaargeluiden. Met de nieuwe, intuÔtieve grafische interface hebt u het gevoel dat u de originele versterker bedient!
Yamaha Tyros 5

VCM (Virtual Circuit Modeling)
Terwijl digitale oplossingen steeds vaker in de muziekproductiestudio's en op podia worden toegepast, wordt er nog steeds oudere analoge apparatuur gebruikt om dat warme geluid te krijgen dat digitale effecten gewoonlijk niet kunnen bieden. VCM-technologie biedt de accurate weergave van het klassieke geluid van dergelijke effectapparaten.
Yamaha Tyros 5

Een veelzijdige, uitstekend presterende audio-engine die u totale controle over uw geluid geeft.
De Tyros5 is in staat audiobestanden weer te geven en op te nemen (waaronder performances die gebruikmaken van Audio Styles), en beschikt ook over een reeks audiomanupilatiekenmerken die u kunt gebruiken om 'minus-1'-tracks in karaokestijl te creŽren, in de toonsoort en met het tempo dat u wenst.

Audio Link Multi Pad
Via de functie Audio Link Multi Pad kunt u uw eigen audiobestanden (geluidseffecten, zang- of spraakfrasen, enz.) aan de pads koppelen en ze zo via het spelen triggeren via de pads.

Vocal cancel
De krachtige functie Vocal Cancel (stemonderdrukking) annuleert of onderdrukt signalen effectief, zoals stemmen en solo's die een belangrijke rol in een audiobestand spelen. Hierdoor kunt u uw eigen 'minus-1'-track maken en in karaokestijl zingen met alleen instrumentale begeleiding.

Time Stretch en Pitch Shift (tijdspreiding en toonhoogteverschuiving)
Niet alle mensen hebben hetzelfde vocale bereik. De Tyros5 kan uw favoriete song in uw voorkeurstoonsoort zetten met de krachtige toonhoogteverschuivingsfunctie waarmee u de toonsoort kunt veranderen zonder het tempo te wijzigen. Als u het tempo wilt veranderen, kunt u de tempospreidingsfunctie gebruiken om het tempo te verhogen of verlagen, zonder de toonhoogte te veranderen.

Stijlbesturing met de rechterhand
Met de Tyros5 kunt u tot drie splitpunten overal op het toetsenbord creŽren. Hierbij wordt de flexibiliteit geboden om, bijvoorbeeld, aan elke zone een andere voice toe te wijzen. De begeleidingsstijlen van de Tyros5 kunnen nu worden bestuurd door de akkoorden die in de rechterhand van de splitzones worden gespeeld, waardoor u baspartijen handmatig met uw linkerhand kunt spelen.

Crossfader
Met de crossfader kunt u de volumebalans aanpassen tussen de weergave van een MIDI-song en de weergave van een audiobestand. De schuif naar links bewegen verhoogt het volume van de weergave van de MIDI-song en de schuif naar rechts bewegen verhoogt het volume van de weergave van het audiobestand.
Yamaha Tyros 5

Paneelvergrendeling
Vergrendel het paneel om te voorkomen dat er instellingen worden gewijzigd terwijl u zich niet bij het instrument bevindt - de perfecte functie voor degene die live optreedt.

4 sub-uitgangen
De Tyros5 beschikt over vier Sub Out-lijnuitgangen die u kunt gebruiken om uw geluid aan elke spelsituatie aan te passen. U kunt zo bijvoorbeeld een specifieke partij naar een versterkte monitorbox sturen of een ander geluid naar de zaal-PA sturen.

Nieuw ontwerp
De Tyros5 beschikt over een metallic zilveren behuizing (titanium afwerking) zodat het uit metaal gevormd lijkt te zijn, wat het een exclusieve, hightech uitstraling geeft. We hebben ook aandacht besteed aan de functie en plaats van de bedieningsknoppen, zodat mensen die al vertrouwd zijn met de bediening van de Tyros, het nieuwe model zonder problemen en zorgen zo kunnen bedienen.

Tyros 5 with Music Stand and Speaker System
Tyros 5-61 with Music Stand and Speaker System


 

 

 

Tyros 5-61: 3.995,00 Euro
Tyros 5-61 XL: 4.289,00 Euro (Inclusief TRSMS05 speakersystem)
Tyros 5-61 XXL: 4.519,00 Euro (Inclusief TRSMS05 speakersystem en LS7 keyboardstand)

 

Nu met Gratis Entertainer Gold Ė Super Style Parade 2016 Expansion Kit !

Bestaande uit uit een extra 1GB Flash Memory module en 2 codes om kosteloos 2 expansion Packs te downloaden in de Yamaha MusicSoft Download-Shop, nl. ďEntertainer 2016Ē en ďEuro Dance 2016Ē.
Deze Expansion Packs bieden een totaal van 140 bijkomende styles, 80 Voices, 22 MultiPads en 27 Registration Banks, die perfect voor de Tyros5 gebruikers zijn gemaakt met genres als Entertainer, Schlager, Volksmusik, Ballroom, Swing, Pop, Rock, Disco, Dance and House. Meer dan 50 van de styles zijn nagelnieuw en zijn speciaal gecreŽerd voor eigentijdse hits en classic favourites.

Entertainer Gold


 

 
Afdelingen
 
Gitaar

Bas

Drums & Percussie

Toetsen

PA, DJ, en nog veel meer...

Onze Winkel